Zapustil nas je Marjan Vučko

S spoštovanjem in globoko žalostjo sporočamo, da nas je zapustil naš dolgoletni član, trener PRO in član upravnih organov ZNTS in DNTOZ Ljubljana, Marjan Vučko, rojen 1952.

Marjan je večino svojega življenja deloval v Kočevju ter do upokojitve služboval kot profesor telesne vzgoje na Gimnaziji v Kočevju. Tu je tudi pričel s svojo trenersko kariero, ki jo je zaključil kot pomočnik glavnega trenerja Jedinka Perice pri ljubljanski Olimpiji. Usoda je hotela, da sta nas oba trenerja zapustila v letošnjem letu.

Po končani trenerski karieri se je vključil v funkcionarsko delo in je kar tri mandate uspešno deloval v Upravnem odboru DNTOZ Ljubljana in ZNTS najprej kot član, v zadnjih dveh mandatih pa kot predsednik Nadzornega odbora ZNTS in član Nadzornega odbora NZS. Za svoje delo na nogometnem področju, ki ga je leta 2022 zaradi bolezni žal zaključil, je prejel visok naziv trenerske organizacije – ‘Zaslužni član ZNTS’.

Marjan Vučko je umrl v starosti 71 let po dolgoletni pogumni bitki z rakom. S svojo pozitivno energijo je pustil neizbrisen pečat pri vseh, s katerimi je delil svoje znanje, delo in izkušnje.

Njegovi družini in bližnjim v tem težkem trenutku, izrekamo iskreno sožalje.

Dragi Marjan, počivaj v miru. Tvoj športni duh pa bo v nas živel še naprej.

Podobni prispevki