Izvedena redna letna skupščina ZNTS

V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je v ponedeljek, 11. 3. 2024, potekala redna letna skupščina ZNTS. Delegati posameznih društev so potrdili vsa podana poročila organov in komisij ZNTS ter zaključni račun za leto 2023, ter ambiciozno zastavljen plan dela za leto 2024. Sprejete so bile tudi predlagane spremembe Pravilnika o podeljevanju licenc in strokovnih seminarjev, ki so zadevale predvsem vrednotenje aktivnosti trenerjev skozi posamezno tekmovalno obdobje.

Podelili smo tudi priznanja trenerjem za leto 2023 v kategoriji Zaslužni in Častni član ter Trener leta.

V kategoriji Zaslužni član ZNTS so priznanja prejeli: Grgurič Lado, Hatić Ferdo, Irgolič Janko, Kavčič Tomaž, Kek Matjaž, Mendaš Filip, Neskić Ibrahim, Osmanović Edin, Pugelj Silvo, Rob Damir in Škerjanc Darko.

Priznanje Častni član ZNTS za dolgoletno in uspešno delo, pri čemer je bil dosežen napredek stroke, nogometne igre ali organizacije pa so prejeli: Bloudek Marijan, Roblek Jože, Radosavljević Vitomir, Švarc Brane, Veladžić Mustafa in Vlaškalić Vladimir.

Zaradi posebne teže pri osvojitvi državnih lovorik ali uspehov na mednarodnem področju se na Skupščini ZNTS podelijo tudi priznanje za Trener leta. Priznanje Trener leta so prejeli: Kek Matjaž, Drobne Oskar, Pevnik Robert in Rožman Simon.

Vodstvo ZNTS

Podobni prispevki